بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

یادداشت فاطمه جعفری

                حاجی صلواتی، از آن کتاب هایی است که می شود در مدت زمان کوتاهی تمامش کرد. 
متن روان و ساده، صفحه آرایی خلوت و چندین صفحه عکس کمک می کند زودتر کتاب را به انتها برسانیم.
روی جلد کتاب نوشته خاطرات حاج غلامعلی جلالی زاد از جنگ جهانی دوم تا دفاع مقدس.
اما بیشتر حجم کتاب به سال های دفاع مقدس می پردازد و روایت کننده فعالیت های حاج غلامعلی در پشتیبانی و رساندن کمک های مردمی به جبهه ها است، آن هم در قالب ایستگاه های صلواتی.
ایشان اداره ایستگاه صلواتی در مناطق مختلف جبهه را بر عهده داشتند. این ایستگاه ها در تلاقی مسیر های رفت و آمد رزمندگان ساخته شده بودند. در ساعت های مختلف شبانه روز رزمندگانی که در حال جا به جایی بین خطوط مختلف بودند میان راه در ایستگاه توقفی می کردند و با پذیرایی حاجی صلواتی خستگی راه را از تن به در می کردند.
این کتاب روایت کننده ابعاد مختلف پشتیبانی جنگ و تلاش ها برای رساندن امکانات و مواد غذایی به جبهه ها و رزمندگان است.
حاج غلامعلی به نکات جالب توجهی اشاره می کند از جمله در صفحه ۷۲ کتاب آمده است: حقیقتی انکار ناپذیر است که در دوران دفاع مقدس عده کثیری از مردم به ویژه جوانان میهن شهید، جانباز، مجروح، اسیر و مفقود الاثر شدند. انبوهی از مردم شهر ها و روستا ها، خانه های خود را به علت بمباران و موشک باران هواپیماها و آتشبار های دشمن ویران شده دیدند. خود آواره شدند سختی کشیدند و مشقت را تحمل کردند، ولی هیچ وقت دچار قحطی و گرسنگی نشدند و حتی رزمندگانش نیز جز در موارد بسیار محدود و با قرار گرفتن در میان دشمن و دور از دسترس نیوروهتی تو در تعبد  در جنگ تحمیلی با وجود شرایط سخت و تحریم ها در کشور گرسنگی نداشتیم نه در خطوط مقدم و نه در پشت جبهه ها. همدلی مردم باعث شده بود کمبود مواد غذایی در کشور نداشته باشیم.


        
(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.