یادداشت ♡dely

1403/10/28

این جلد رو هم واقعا به اندازه جلد قبلی دوست داشتم. با اینکه قبل از اینکه این جلدو شروع کنم واقعاً تردید داشتم اینکه خوشم بیاد ازش یا نه چون خیلی نظرات منفی شنیده بودم که می‌گفتند از جلد اولش خیلی بدتره یه جورایی یا اینکه مثل جلد اولش خوب نیست ولی من واقعاً به اندازه جلد اول دوسش داشتم و اینکه همونطور که جلد قبل سرشار از عشق محبت و همچنین غم و ناراحتی بود اینکه یه شروع تازه‌ای برای تمام شخصیت‌ها و خانواده‌هاشون بود و واقعاً قشنگ به نظرم اینکه برای همه شخصیت‌های شروع تازه‌ای داشت بعد از گذروندن مشکلات سخت و واقعاً اینش قشنگ بود و روندش آروم بود ولی من واقعاً خودمم نمی‌دونم چه جوریه ولی کتابایی که حتی روندشون کند و آرومم باشه ولی قلم کالین هوور باشه واقعا به راحتی می‌خونم و برام هیچ مشکلی نداره و در کل خیلی خوب بود فقط به نظرم اینکه اگر حالا تو جلد قبلی یا این جلد می‌شدش که چند فصلی هم حتی شده از زبان رایل بشنویم اتفاقاتو و ببینیم که تو اون لحظه کارایی که می‌کرد و مثلاً بقیه براشون خیلی ناخوشایند بود خودش چه احساسی داشت و اینکه چرا این کارا رو می‌کرد م بفهمیم که اون لحظه تو ذهنش می‌گذشت و چی باعث می‌شد که اونقدر رنجیده باشه. و همچنین اینکه با شخصیت اطلس خیلی همذات‌پنداری می‌کردم و واقعاً از شخصیتش خیلی خوشم میاد خیلی همه چیز تموم و باحال بود (: به همچنین لیلی واقعا یه شخصیت خیلی شجاع قوی و مهربونه که کلی چیز ازش توی این کتاب یاد گرفتم و در کل به نظرم خیلی خوب بود و پایان خوبی داشت شاید مثلاً خب یه جاهایی کلیشه‌ای بود ولی برای من واقعاً دلنشین بود شاید برای بعضیا ممکنه که زیاد خوشایند نباشه (:
و خوب مثل همیشه باز هم به خوندن کتاب‌های دیگه کالین هوور ادامه میدم این فکر می‌کنم سومین یا چهارمین کتابی بود که ازش خوندم ولی همشونو واقعاً دوست داشتم و امیدوارم کتاب‌های قشنگ‌تر و جذاب‌تری از این نویسنده خوب ترجمه و چاپ بشه.🥲

1403/11/11

تنها چیزی که بهش  خیلی باور دارم اینه که باید کتاب رو خودت بخونی و هیچوقت نباید به نظر هایی که بقیه دادن تکیه کنی🌚

1403/11/21

دقیقا همینطوره 🥲💗