یادداشت
1402/7/18
مهمترین بستر تربیت فرزند، خانواده است و اگر والدین موفق شوند تا فرزندانی خوب تربیت کنند درواقع جامعهای پرثمر و کارآمد ساختهاند. این موضوع شاید در وهله اول کاری آسان به نظر برسد اما حقیقت آن است که امر تربیت از مهمترین و دشوارترین مسئولیتهایی است که بر گردن والدین گذاشته شده است و آنها موظفاند تمام همّ و تلاش خود را در این زمینه به کار برند. یکی از مشکلات در زمینه تربیت فرزند، شیوههای رفتاری متفاوتی است که هر کودک دارد که گاهی با مقطع سنی او هماهنگ است و گاهی با آن تفاوت دارد و این مساله در بسیاری از مواقع سبب سردرگمی والدین و زدن برچسبهای اشتباه بر کودک یا چشمپوشی بر مشکلات او میشود. در این کتاب اختلالاتی را مورد بررسی قرار گرفته که در بسیاری از کودکان و نوجوانان شایع بوده و خانوادههای فراوانی با پیامدهای آن دست و پنجه نرم میکنند و این مهمترین نقطه قوت این کتاب میباشد. زیرا هر خانواده با مطالعه این کتاب میتواند بسیاری از اختلالات رفتاری فرزندان را کنترل و مهار کند. زبان ساده کتاب و عدم استفاده از اصطلاحات دشوار علمی سبب شده که این اثر، کارایی بیشتری در امر تربیت داشته باشد. ویژگی دیگر این کتاب این است که راهکارهای ارائه شده برای کنترل و درمان هر اختلال بسیار کاربردی وقابل اجرا بوده و متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی خانوادههای ما تبیین شده است.