یادداشت فرشته سجادی فر

بسم رب الع
        بسم رب العقول

سعی میکنم جانب انصاف رو رعایت کنم( یک فلسفه ندوست) و بگم چرا این کتاب رو باید هم خودتون بخونید، هم اگه نوجون_ دوره راهنمایی_ دور و برتون هست بدید دستش بخونه.

کتاب مسائل مختلفی از قبیل خجالت، برابری،درک والدین و غیره رو اومده به زبان کاملا ساده شرح داده. آما از دیدگاه‌های مختلف فلسفی⁦<⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠↗⁩
مثلا اومده یه توضیحی داده راجع به عدالت و این حرفا بعد صفحه بعدی از دیدگاه یه فیلسوف معروف این مسئله رو توضیح داده.
به شخصه خوشم اومد به این دلیل که نوجوان در طی کتاب وادار میشه از دید بزرگترها به مسائلی که ازارش میدن نگاه کنه.
توی سن بلوغ و اوایل نوجوونی بچه‌ها نکاه صفر و صدی دارن( یه مشاور مدرسه که روزی دوجین از این بچه‌ها رو می‌بینه) و نیازه این نگاه تعدیل بشه.
اگر معلم هستید توصیه میکنم این کتاب رو همراه داشته باشید و روزی یه فصل بخونید برای بچه‌ها ، آما باید خودتونم به اون نظریات فلسفی اشراف داشته باشید وگرنه ما شاهد عصیانگران نوینی خواهیم بود.

خب چرا ازش دوستاره کم کردم ،با وجود اینکه اصرار دارم کتاب مفیدیه؟
خب اولین دلیلم بابت این بود که انتشارات اومده همون نظریات رو بی کم و کاست منتقل کرده، این یه کتاب فلسفیه و ایرادی نداره اگر نقدی بر اون اضافه میشد، از بار کتاب نه تنها کم نمیکرد که بر ارزشش  می افزود🤌ولی خب معمولا ما دست به چنین حرکت‌های فوق خفنی نمی زنیم
دلیل دومم ویراستاری کتاب بود. به نظرم در چاپ های بعدی متن باید بازخوانی و اصلاح بشه. یه جاهای اصلا فعل به جمله نمی خورد باعث میشد گیرپاژ کنم

‌پ‌ن¹: توصیه میکنم به بچه‌های حق به جانبی که فقط تا‌ نوک دماغشون رو می بینن این کتاب رو هدیه کنید. لطف میکنید بهشون، در بزرگسالی دستتونه ماچ‌میکنن بابت نجات‌دادنشون از دنیا و افکار سمی‌شون.

پ‌ن²: این کتاب برای منه بزرگسال حوصله سر بر بود و اگه‌خوندید خوشتون نیومد یقه منو‌ نگیرید، برای من و شمای بزرگسال سرد و گرم چشیده روزگار نیست، برای اون اطفال معصومیه که بلوغ زده پدر جدشون رو اورده جلوی چشمشون.

پ‌ن³: عکس استفاده شده هیچ‌ربطی به کتاب ندارد،صرقا جهت خوشگلاسیون می ‌باشد.

کدوم عکس؟

حالا گذاشتمش