یادداشت
1403/8/1
3.4
این کتاب رو از چند دیدگاه میخام براتون توصیف کنم اول از همه واقعا داستان کامل و جذابی داشت و توصیف های کتاب درباره خوناشام ها حتی اگه ازشون نترسید میتونه حس ترس خوبی رو بهتون القا کنه نقش اصلی قوی ای از لحاظ شخصیت داره و واقعا جلوه جذابی از خانم ها رو به خودش اختصاص میده فضا سازی جهان کتاب واقعا خاصه خکر نکنم سوژه ای باشه که بتونید توی همه کتاب ها ببینید و این قضیه که خوناشام هاش فقط خوناشام ساده نیستن و نژاد بندی میشن و نصبت به نژاد خاص خودشون یه سری چیزای خاص بهشون اختصاص میابه واقعا جذابه به شدت کتاب رو پیشنهاد میدم چون هم امتیاز گودریدز بالایی داره هم لایقه اون امتیازه ولی چیزی که خیلییییی از ارزش کتاب کم میکنه ترجمه افتضاحشه فضاسازی کتاب رو خیلی بد توضیح میدن که تخیل رو برای ما سخت میکه توضیحات مربوط به نژاد ها نامفهوم و گیج کننده بود و دل ادم رو میزد بیشتر اوقات توی مکالمه ها نمیتونمستم تشخیص بدم کدوم دیالوگ مربوط به کدوم کرکتره این موضوع خیلی برای من اذیت کننده بود به خاطر همین نسخه اورجینال رو مطالعه کردم به شما هم توصیه میکنم نسخه اورجینال رو بخونید این اذیت کنندگی هارو نداره چون من به ترجمش 2 از 5 میدم