یادداشت سیدمحمدصادق سیدموسوی
1402/10/4
4.5
کشتی پهلو گرفت اما همچنان منجی ماند. ا﷽ا سیدمهدی شجاعی در کتاب «کشتی پهلو گرفته» برش هایی از زندگی حضرت صدیقه کبریٰ(س) را با زبانی ادبی و شیوا نوشته است. این نوشته ها در 14 قسمت، از زبان خود حضرت و 13 نفر از نزدیکان ایشان نوشته شده اند. معمولا در روضه هایی که شرکت میکنیم فرصت بیان تمام ظلم هایی که به اهل بیت(ع) و حضرت زهرا(س) وارد شده است، پیش نمی آید. پس اگر شما دوست دارید داستان های بیشتری از ظلم های وارده به حضرت زهرا(س) اطلاعات بیشتری داشته باشید «کشتی پهلو گرفته» گزینه مناسبی است. «کشتی پهلو گرفته» به زیبایی توانسته است غم و اندوه حضرت زهرا و مصیبت از دست دادن ایشان برای اهل بیت (علیهم السلام) را بیان کند. برشی از کتاب، از زبان امیرالمومنین(ع): بروید کنارتر تا من به داخل قبر بروم، آرامتر، آهسته گریه کنید. این دست و پای من هم نباید اینقدر بلرزند. چه سنگین است این غم و چه سبک شده است این بدنی که اینهمه درد دیده است. آی ای زمین این امانت دختر رسول خداست که به تو می سپارم، والله که این دست های رسول خداست. صدیقه جان تو را به کسی تسلیم میکنم که از من به تو شایسته تر است. فاطمه جان راضی ام به آنچه خدا برای تو خواسته است. فاطمه جان همه تن چشم انتظار آن لحظه دیدارم.
1402/10/12