یادداشت Negar_sh
1403/6/20
4.4
•میخوای افسرده بشی؟عصبی؟ غمگین بدبخت؟ گریه؟ این کتاب برای شما ساخته شده☺️ ☆فضای داستان خیلی قشنگ بود و شخصیتها خیلی دوست داشتنی بودند. روند داستان هم سرعت مناسبی داشت نه کند و حوصلت سر بر و نه تند و گیج کننده. و اتفاق هایی که در طول داستان میوفتادن تورو به خوندن ادامه داستان ترغیب میکرد. حالا دلیلی این کتاب امتیاز ۵ رو از من نگرفت چی بود؟ ☆ با اینکه شخصیت های این کتاب در دوران جوانی بودند ولی بعصی از دیالوگ ها/رفتارها و کارهاشون به نوجوان های ۱۲_۱۵ ساله میخورد ☆ تو کل داستان اتفاق ها و شخصیت ها کاملا عادی و مطابق با واقعیت دنیا نوشته شدن ولی در چند صفحه اخر داستان با اتفاقایی که میوفته شک کنی به فانتزی بودن داستان و گیج بشی و در آخر هم شکت به واقعیت تبدیل میشه این یکم اذیت کننده بود برای من چون توضیحات درباره قسمت فانتزی داستان خیلی کم بود و از نظر من نویسنده توضیح بیشتری باید در اینباره میداد و آخرش خیلی زود تموم شد. انگار که نویسنده فقط میخواست داستانو تموم کنه و توضیح کافی و قانع کننده ای برای پایان داستان نداشت ☆البته همهی چیزایی که من میگم نظر شخصیه منه و میتونه کاملا سلیقه ای باشه و نظر همه محترمه🙂🤍
1403/6/28
ی سوال سم روح بود ؟؟ ( میدونم آخرش هیکاری زنده موند ) ولی سم روح بیمارستان بود ؟؟ ذهنمو در گیر کرده از هر کی هم میپرسم نخونده کتابو الان ۲ ماهه درگیر این سوالممممم ..
1403/6/28