یادداشت سیدمحمدصادق سیدموسوی
1402/6/1
4.4
ا﷽ا حول رمان تاریخ روایی «نامیرا» «صادق کرمیار»نویسنده کتاب اتفاقات کوفه قبل از عاشورا ( رخدادهای کوفه در زمان نگارش نامه به امام ) را در قالب رمانی جذاب با عنوان «نامیرا» روایت میکند. عنصر جذاب کننده این کتاب که باعث این میشود، خواننده در مدتی کوتاه به اتمام برساندش تعلیق زیبایی است که اگر ماجرای داستان را از قبل ندانید؛ تا آخر کتاب متوجه نمیشوید که چه کسی با امام میماند و چه کسی خیانت میکند. در آخر هم این را اضافه کنم؛ اگر کتاب را نخوانید متوجه جذابیتی که برای حقیر داشت نمیشوید. قسمتی از کتاب که صحبت قیس بن مسهر صیداوی با عبدالله ابن عمیر هست را مطالعه بفرمایید: خواست برود لختی مکث کرد و دوباره رو به عبدالله برگشت و گفت: «و اما من! هرگز برای امام خویش تکلیف معین نمیکنم، که تکلیف خود را از حسین میپرسم. و من حسین را نه فقط برای خلافت، که برای هدایت میخواهم. و من... حسین را برای دنیای خویش نمیخواهم، که دنیای خویش را برای حسین میخواهم. آیا بعد از حسین کسی را میشناسی که من جانم را فدایش کنم؟»
1402/6/1
تعلیق ( به حس و کشش تنشآلود و پرهیجانِ برآمده از موقعیتی غیرقابلپیشبینی و مرموز گفته میشود. این اصطلاح معمولاً در ادبیات داستانی و نمایشی کاربرد دارد اما منحصر به آنها نیست ویکی پدیا
1402/6/4