یادداشت fateme.z.yassi

یکی میان زندگی ما راه می رود
🧕🏻... _ب
        🧕🏻... _بچه‌ی من هم بوده! اندازه‌ی حق خودم بچه را بردم.
و مادر این بار بی‌پرواتر جواب داد: "اندازه‌ی سهم خودت به کشتنش دادی؟ قرار نیست اگر کسی تو را برای اشتباهی که کردی مواخذه نمی‌کند، دست پیش بگیری. الان سوسنگرد رفتن همان قدر اشتباه است که آن روز دنبال شیرین رفتن اشتباه بود."
همه‌ی ساخته‌های ذهنی ریحان در این مدت سکوت خانواده روی هم هوار شد. فکرش را هم نمی‌کرد اگر روزی زبان‌ها باز شود، نتواند جواب سوالات را بدهد. فکر نمی‌کرد زبان‌هایی که بسته‌اند خودشان را صاحب حق می‌دانند، اما صبوری می‌کنند. برای اطمینان پرسید: "حرف بابا هم همین است؟ ابراهیم هم؟" مادر، که دیگر نتوانسته بود روی پا بایستد، روی کاناپه‌ی هال نشسته بود و سرش را پایین انداخته بود.
_حرف همه ریحان؛ حرف همه! ...

🖇متنی که خواندید بخشی از کتاب "یکی میان زندگی ما راه می‌رود" بود، این کتاب داستان یک واقعه را روایت می‌‌کند، واقعه‌ای تاریخی در سالی نه چندان دور که هنوز داغ آن بر دل‌ِ ایرانی‌ها سنگینی می‌کند.

📖نویسنده این کتاب از مهارت خود استفاده کرده و خواننده را در هر فصل از کتاب به زمان‌های قبل از وقوع این حادثه می‌بَرَد، اوایل شاید این نوع روایت برای خواننده کمی گیج کننده باشد اما هرچه جلوتر می‌روید ارتباط وقایع نسبت به هم را بیشتر درک می‌کنید تا جایی که در فصول انتهایی کتاب متوجه آن اتفاق دردناک می‌شوید‌؛ اینکه نویسنده برای نوشتن این کتاب از داستان سه زوج و نوع نگاهِ متفاوت آن‌ها به زندگی و عشق استفاده کرده است، بر جذابیت کتاب می‌افزاید‌.

💫من از خواندن این کتاب لذت بردم، گرچه همانطور که گفتم، اوایل زمان وقوع اتفاق‌ها برایم گیج کننده بود، اما جذابیت داستان وادارم کرد که تا انتها، کتاب را بخوانم. اگر شما هم طرفدار رمان‌های خاص هستید، پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانید.

♦️ابتدا قصد داشتم برای معرفی کتاب به صورت مستقیم به واقعه‌ای که در کتاب روایت می‌شود، اشاره کنم، اما به این نتیجه رسیدم اگر این کار را بکنم، جذابیت داستان از بین می‌رود و اصطلاحاً داستان کتاب اسپویل می‌شود.

👀نکته جالب این بود که داستان کتاب در مرداد به سرانجام می‌رسد و من هم بعد از چند ماه، بالاخره خواندنِ کتاب را در مرداد ماه تمام کردم‌!

▫️متن کتاب چند مشکل کوچک داشت که نیازمند ویراستاری مجدد است.

🤓شما هم داخل کامنت‌ها یک کتاب خاص معرفی کنید.

#معرفی_کتاب
#یکی_میان_زندگی_ما_راه_می‌رود