یادداشت پرستو خلیلی
1402/8/5
4.0
سلام من هرچی از این کتاب بگم کم گفتم:) خلاصه ای از کتاب: کتاب درباره ی یک خانواده ی هندی در سال 1969 توضیح میده. راوی کتاب خوده نویسنده ست، نویسنده توی فصل های اول کتاب مارو با شهر آیمنم توی هند آشنا میکنه، و هر فصل سرگذشت افراد خانواده ی توی داستان رو بهمون میگه. از دو قلوهای توی داستان (راحل و استاپن) بگیر تا پدرشون که نقش کمی توی زندگیشون داشت، درباره ی دختردایی انگلیسی بورشون، حتی پدربزرگشون. کسی که وقتی مادر دوقولوها با کسی که ارزش خانوادگیشون پایین تر بود ازدواج کرد اون رو از خونه طرد کرد. توی این کتاب خیلی با هند آشنا میشیم. جامعه ی هند، مردم هند. طبقه های مردم هند. نجس ها و غیر نجس ها. حتی خانواده های هندی. که مرد خانواده به پیشرفت همسرش حسادت میکنه. مرد سالاری توی هند بیداد میکنه. مثل همینجا! شاید از اینجا بدتر. البته توی زمان خیلی دور من اول فکر میکردم این داستان درباره ی دوقولهاست. راحل و استاپن، دوقلوهای از هم جدانشدنی. که جدا میشن. جدایی دردناک ولی نه، این کتاب درباره ی عشق بود. عشقی ممنوع که بین خطوط کتاب گم شد، بین فصل ها و سرفصل های عجیب و غریب کتاب گم شد و فقط پنج صفحه از کتاب رو دربرگرفت. حس کردم نویسنده هم از توضیح این عشق میترسید این کتاب دقت بالایی برای خوندن لازم داره. چون توی فصل های کتاب نویسنده توضیحات درباره ی شخصیت هارو جابهجا میکنه تا توجهتون رو به دست بیاره. صددرصد پیشنهاد میشه❤