یادداشت محدثه سادات نبی یان

بسم الله الرحمن الرحیم
بی شک جمع آوری مستندات فراوان و چینش آن ها و همچنین ابداع بیان زندگی بانوی عالمین، از دریچهٔ نگاه سه بانو، ارزشمند و کاری دشوار است. اما این اثر بیش از آن که داستانی مستند باشد، یک مستند داستانی است و به همين خاطر، انتظارات مرا به عنوان مخاطب با انتظاراتی که از یک داستان داشتم برآورده نکرد. یکی از ایرادات بزرگ این نوشتار از نظر من، وجود متون عربی لابلای متن بود که به نظرم بهتر بود حال که نویسنده از تخیل خود در نوشتن این کتاب کمک گرفته است، کتاب را به سمت داستان برده و مستندات خصوصا با زبان عربی را در انتهای کتاب ذکر کند تا زحمت علمی و تاریخی او نیز ارج نهاده شود.
از شخصیت پردازی حضرت در بخش دوم کتاب که خود ایشان راوی بودند نیز رضایت نداشتم.
البته نکتهٔ بسیار مثبت کتاب، تصویرگری شخصیت چند بعدی از حضرت زهرا سلام الله علیها بود که در کمتر اثری دیده می‌شود و چه بسا الگوی سوم زن مسلمان شیعه، در این کتاب دیدنی بود که از این موضوع بسیار لذت بردم و اندیشه و قلم نویسنده را می‌ستایم.
به هر حال، روزهایی که همراه این کتاب، هم‌نشین زندگی پربرکت حضرت زهرا سلام الله علیها بودم‌ شیرین بود و دعاگوی نویسنده هستم‌  و ان شاءالله که در نزد خداوند بابت زحمت فراوانی که به پای ویرایش این کتاب کشیده است، ماجور است.