یادداشت مطهره آلمجتبی
1403/6/26
خیلی خوب بود✨ توصیفات عالی بود. ولی جای بهتر توصیف کردن در بعضی بخشها دیده میشد. از پنج ستاره چهار ستاره بهش میدم. اونم بخاطر علت خط بالا. پیشنهاد میکنم که به عنوان یک کتاب ایرانی فانتزی قشنگ نوجوان، خونده بشه. روال داستان روان و از کلمات ساده استفاده شده. این نوع نوشتن هرکسی رو به راحتخوانی دعوت میکنه. از 50 صفحه آغازین به بعد داستان تازه هیجان خودش رو میگیره و انگار موضوع داره سر اصل مطلب میره. جلد بعد رو هم میشه خوند، هم میشه که فقط این جلد رو خوند. اما جلد بعد رو به تنها نمیشه خوند حتما باید ابتدا جلد اول خونده بشه. خانم زهرا سعیدزاده، عاشقان و دوستداران کتاب شما به انتظار جلد بعد نشستهاند✨ لطفا هر چه سریعتر این بندگان خدا را از فراق کتابتون نجات بدید😄🌸
1403/7/20
معلوم نیست که نویسنده واقعا بخواد ادامه بده یا نه. فقط پایان جلد اول گفته ادامه دارد و اتفاق جلد بعد رو گفته که قراره چی باشه. هنوز که خبری نیست! ما هم منتظر نشستیم ببینیم نویسنده میخواد چیکار کنه. ولی اگر میخوای بخونی لازم به جلد دوم نیست که حتما داشته باشیش. جلد اول به تنها خودش یه داستان کامل هست. جلد دوم هم همینطور. ولی جلد دوم یه بخشهایی ازش توی جلد اول هست که حتما باید اول جلد ابتدا خونده بشه و بعد جلد دوم رو بخونی. @Dlrmx_x
مطهره آلمجتبی
1403/7/19