یادداشت سید هادی میرمهدی
1403/9/11
"یک ساز چگوری" جلد هشتم همتمام شد ولی همانطور که در توضیح جلد اول نوشتم زندگی در کلیدر جریان دارد کمی دقیقتر که بشویم شاهد رشد و تکامل کاراکترهای کتاب نیز هستیم یعنی سرما و گرما آتش و برف آب و خاک گردش روز و شب و از این دست قضایا در کلیدر مشهود است هشت جلد گذشت ک من هنوز مات قلم شگفتانگیز دولت آبادی هستم مگر این قلم چه کرده کافیست تنها صفحه پایانی جلد هشتم را بخوانید همان که اول این توضیح با عنوان "یک ساز چگوری " آوردم و به همان اندازه که مبهوت قلم شیوا و بیان آواز گونه کتاب هستم در مقابل گاهی چنان از محتوای کتاب ناراحت میشوم تا جایی که گونههایم از شدت خجالت و گاهی عصبانیت مانند سرخی بر پوست سیب زرد رنگ میشود. تحلیل شخصیت زن تحلیل ماهیت یک انقلاب خودجوش مردمی تبیین ویژگیهای یک خان و سردار و بزرگی که خیلی اتفاقی از سوی مردم بزرگ شده تحلیل رفتاری اهالی روستای ایران بعضا مورد نکوهش و مناقشه جدی ست گاهی به قلبم خطور میکند پس از سالیانی کتابی با محتوای تحلیل و بررسی کلیدر با تمرکز بر قلم و محتوای کتاب بنویسم شاید بهتر باشد صاحبان اندیشه و قلم به این مهم دست یازند... این جلد رو در کربلا به پایان رسوندم😇😄🫠 (۳:۴۰ ، چهارشنبه، ۲۱/تیرماه/۰۲)