یادداشت ♡dely

♡dely

♡dely

1403/11/6

این کتاب هم تموم شد و مثل کتاب‌های دیگه از خوندنش خیلی لذت بردم و میشه گفت دومین کتاب جنایی بود که خوندم و واقعاً کتاب قشنگی بود و با اینکه مثلاً اتفاقات هیجان انگیز یا بهتر بگیم قتل‌ها از تقریباً ۵۰ صفحه آخر شاید بیشتر می‌شد و بیشتر معلوم بود توی داستان ولی در کل از اولش که شروع می‌کردی هی دوست داشتی یه فصل بخونی یه فصل دوباره یه فصل دیگه می‌خوندی و همینجوری می‌رفتی جلو و اینکه به نظرم نویسنده فصل‌های کوتاه می‌نوشت ولی زیاد به نظرم باحال بود آدم انگیزش برای خوندنش هی بیشتر می‌شد و اینکه من تقریباً از وسط کتاب دیگه با اینکه هنوز اتفاق نیفتاده بود و قطع رخ نداده بود ولی یه جورایی فهمیده بودم قاتل ممکنه کی باشه فقط یه خورده شک داشتم و خب در آخر حدسم درست در اومد و اینکه درسته حدس زده بودم و درست در اومد ولی باز درباره همون قاتل یا خیلی چیز دیگه یه چیزایی بود که واقعاً نمی‌شد حدس زد و واقعاً شوکه می‌شدی وقتی به ۱۰ صفحه آخر کتاب می‌رسیدی و جایی از کتاب بود که واقعاً وقتی داشت کتاب می‌خوندی نمی‌دونستی که باید به کدوم شخصیت اعتماد کنی یعنی جوری بودش که نمی‌دونستی کی داره راست میگه یکی دروغ میگه و واقعاً باحال بود و در کل با اینکه شاید برای بعضیا مثل من قاتل قابل حدس بوده باشه ولی در کنار همون یک عالمه چیزایی بودش که شوکت می‌کرد و اینکه با شخصیت‌های ایمی و ویل مخصوصاً وی خیلی همزاد پنداری و در کل کتاب خیلی جالبی بود و تجربه خوبی بود برام برای شروع کتاب‌های فریدا مک فادن و حتماً سراغ کتاب‌های دیگشم میرم اگر که شما کتاب‌های دیگشو خوندید خوشحال میشم که بگید کدومشو دوست داشتید و ارزش خرید و خوندن دارند.و اینکه سر خوندن این کتاب به خاطر تمرین هایی که برای تند خوان شدن کرده بودم متوجه شدم یکم نسبت به قبل تندخوان شدم و اینکه متن کتاب خیلی روون بود و مترجمش خیلی خوب ترجمه کرده بودش باعث شدش که من که برای اولین بار داشتم یه کتابی نسبت به قبل تندتر می‌خوندم توی خوندنش اذیت نشم و اینجوری نباشه کتابو متوجه نشم و به خاطر ترجمه خیلی خوبش که متنش خیلی روون بود بهتر تونستم بخونم(:
ولی نسبت به تعریف هایی که ازش شنیده بودم با انتظار های خیلی بیشتر رفتم سراغش و توی بعضی قسمت ها واقعاً خوبی بود ولی بعضی جاها اونجوری که انتظار می‌رفت خوب نبود(:
ولی در کل از این لحاظ که خیلی اطلاعات پزشکی چه در زمینه روانپزشکی چه در زمینه پزشکی کلاً در زمینه‌های مختلف خیلی اطلاعات خوبی داخل اون پاورقی‌هایی که داخل کتاب داشت خیلی همه رو خوب توضیح می‌داد و خب خیلی چیزا یاد گرفتم از همین کتاب به خاطر همین اطلاعات پزشکیش و به نظرم خیلی برای من جالب بود ((::
ولی بنظرم ایده داستانی جالبی داشت.