یادداشت نعیمه علیمددی
1403/11/25
کتاب صعود چهل ساله، کتابی علمی و پربار بود که به زیبایی هرچه تمامتر و با مقایسههای به جا و صحیح، به بیان نقاط سیاه سلسله پهلوی و نقاط عطف کشورمون بعد از انقلاب اسلامی پرداخته بود و خیلی خوب اوضاع کشور رو در زمان حکومت فاسد، مستبد و بیریشه پهلوی با اوضاع کشور در زمان حکومت انقلابی، مردمی و بااصالت جمهوری اسلامی مقایسه کرده بود. نویسنده، در رابطه با پیشرفتهای ایران عزیزمون بعد از انقلاب در زمینههای مختلف معنوی، علمی، نظامی و ... آمار جالب و خوبی رو بیان کرده و اطلاعات منِ خواننده رو بسیار زیاد بالا برد. اگرچه که شاید یه کلیاتی از مطالب و موضوعات رو بارها و بارها دیدیم و شنیدیم ولی این کتاب بسیار دقیق و موشکافانه آمار رو در اختیارمون قرار داده بود👌 به نظر من بر هر ایرانی واجبه که برای یکبارم که شده این کتاب رو بخونه. من که با مطالعه این کتاب به کشورم، رهبرم، مردمم و خودم افتخار کردم😍 خداوند روح امام گرانقدر و تمامی شهدای بزرگ ایران اسلامی رو مورد رحمت بیکران خودش قرار بده و همچنین خداوند نگهدار رهبر معظم انقلاب و همه عزیزانی که برای سربلندی ایران گامی برمیدارند باشه انشاءالله🤲 انشاءالله پرچم این انقلاب بابرکت، با دستان با کفایت رهبر عزیزترازجانمون به دستان مبارک امام زمانمون حضرت حجت بن الحسن العسکری (عج) برسه و ما هم از سربازان آن حضرت باشیم انشاءالله 🤲🇮🇷💚