بریده کتابهای سَروْ سَروْ 1403/8/14 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 74 صفحۀ 26 در همان شبهای عظیم صحرا بود که دانستم ایران را سخت و بیحساب دوست داشتن، محکومیت من است؛ همهجای ایران و همیشهی ايران را. مثل بچهها خاک را در چنگ گرفتن و بر سکه گمشدهیی در توده بزرگ خاک گریستن. 0 1 سَروْ 1403/8/13 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 74 صفحۀ 9 در اول کتاب به عنوان مقدمه آقای ابراهیمی میفرماید که؛ زندگی، ملک وقف است دوست من! تو، حق نداری روی آن فساد کنی و به تباهی اش بکشی، یا بگذاری که دیگران روی آن فساد کنند. 2 10 سَروْ 1403/7/23 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 73 صفحۀ 40 ... بساط چای کیسهای و قندهایم را باز میکنم. مثل همهی سفرهایم باید به این سوال جواب بدهم که این اجسام مکعبی شکل سفید که توی جعبهی مخصوص است و همراه چای میخورم چیست و چه مزهای میدهد. 0 21 سَروْ 1403/4/11 رهنامه؛ هنر جلد 31 سید علی حسینی خامنهای 4.6 2 صفحۀ 23 هنر جزو برجستهترین مخلوقات الهی است و جزو ارزشمندترین صُنع پروردگار است، که باید آن را ارج داشت. هنر، بخشی از آن فاخرترین و ارزشمندترین قسمتهای جان انسانی است؛ باید برای این ارزش قائل شد و آن را برای خدا خرج کرد. 0 10