بریده کتابهای فاطر ۱۳۵ فاطر ۱۳۵ 1403/9/14 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 59 ما در روزگاری هستیم که بسیاری چیزها را میتوان دید و باور نکرد و بسیاری چیزها را ندیده باور کرد... 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/9/14 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 54 فراموشی را بستاییم؛ چرا که ما را پس از مرگِ نزدیکترین دوستْ زنده نگه میدارد، و فراموشی را با دردناکترینِ نفرتها بیامیزیم؛ زیرا انسان دوستانش را فراموش میکند، کتابهایی را که خوانده است فراموش میکند، و رنگ مهربان نگاه یک رهگذر را... آن را هم فراموش میکند. 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/9/14 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 54 در پایدارترین شادیها نیز غمی نهفته است، و در پاکترین اعمال، قطرهای از ناپاکی. 0 1 فاطر ۱۳۵ 1403/9/12 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 39 ما برای فروریختنِ آنچه که کهنه است آفریده شدهایم. در ما دمیدند که طغیانگر و شورشآفرین باشیم. 0 28 فاطر ۱۳۵ 1403/9/12 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 38 هر لحظهای که در تسلیم بگذرد، لحظهای ست که بیهودگی و مرگ را تعلیم میدهد. 0 2 فاطر ۱۳۵ 1403/9/12 مادر یک دقیقه ای: برای پرورش و تربیت فرزندم اسپنسر جانسون 2.8 2 صفحۀ 128 بعنوان یک پدر و مادر آنچه که مهم است واقعا این نیست که در حضور شما چه اتفاقی میافتد، بلکه مهم این است که در غیاب شما چه رخ میدهد. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/9/12 مادر یک دقیقه ای: برای پرورش و تربیت فرزندم اسپنسر جانسون 2.8 2 صفحۀ 106 برای من مهمتر این است که کاری را که فکر میکنم صحیح است فوراً شروع کنم نه اینکه صبر کنم تا زمانی که فکر میکنم میتوانم آن را کاملاً صحیح انجام دهم. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/9/11 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 9 التماس، شکوهِ زندگی را فرو میریزد. تمنّا، بودن را بیرنگ میکند. و آنچه از هر استغاثه به جای میمانَدْ، ندامت است. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/9/10 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 84 صفحۀ 34 تحملِ تنهایی از گداییِ دوستداشتن آسانتر است. تحمل اندوه از گدایی همهی شادیها آسانتر است. سهل است که انسان بمیرد تا آنکه بخواهد به تکدّی حیات برخیزد. 1 38 فاطر ۱۳۵ 1403/9/1 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.5 8 صفحۀ 30 امام دارای دو بال است: یک بال، بال فکری؛ یک بال، بال سیاسی. امام با یک دسـت مکتب را تبیین میکند، با دست دیگر زمام جامعۀ اسلامی را در دست میگیرد و به سوی هدف پیش میبرد. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/9/1 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.5 8 صفحۀ 28 درباره امام حسن و امام حسین علیهماالسلام با آن مقاماتی که آن دو بزرگوار دارند، پیغمبر میفرماید: و اَبوهُما اَفضَلُ مِنهُما. پدرشان از امام حسن و امام حسین بالاتر است، «با فضیلت تر» است. ائمه علیهماالسلام همه، علی بن ابی طالب را مثل یک خورشیدی در آسمان امامت میدیدند که بقیه ائمه مثل ستارگان آن آسمانند. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/9/1 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.5 8 صفحۀ 24 مسأله غدیر، مسأله ایجاد یک شاخص است، یک معیار و میزان است. تا آخر دنیا، مسلمانان میتوانند این شاخص را، این معیار را جلوی خودشان قرار بدهند و تکلیف مسیر عمومی امت را معین کنند. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/28 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 248 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/22 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 142 انرژی متراکم اگر بخواهد آزاد بشود انسان باید خودش را بیندازد در خطر . خطرها انرژی متراکم انسان را آزاد میکند. فرار از خطر، به منزله یخبندان وجود انسان است. استقبال از خطر، آب شدن یخ است. هروقت انسان کارهای بزرگ کرد، بزرگ میشود. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/22 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 140 امام راحل یک جملهای دارد «ما با اعلام برائت از مشرکین، تصمیم بر آزادیِ انرژی متراکم جهان اسلام داشته و داریم.» اینکه امام میگفت، یعنی عالَم اسلام این قدر انرژی دارد، اما این انرژیها آزاد نشدهاند؛ این انرژیها قفل شدهاند. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/22 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 138 شجاعتی که نتیجهی احساس ارتباط با خداوند و قدرت نامحدود او باشد، باعث میشود که هرچه مشکلات در مقابل انسان فراوانتر شود، آرامش او بیشتر گردد. حسین بن علی علیهالسلام در صحرای کربلا، هرچه به ظهر عاشورا نزدیکتر میشد، حالت آرامش و شجاعت ایشان عجیبتر میگردید. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/22 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 136 انسانی که با سوءظن به خدا، ارتباط خودش را با او فراموش کرده، تنها و ذلیل و حقیر و غریب میشود؛ احساس میکند در عالَمی زیست مینماید که تک و تنهاست و یار و مونس و غمخواری ندارد. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/21 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 98 انسان هر عیبی که دارد، از نمازش است. خیلی مهم است کسی سرّ این معنا را فهمیده باشد که هر اشتباهی که در شما بروز میکند، ریشهاش در «مسامحه در نماز» است؛ یعنی چون نماز کل ظاهر و باطن انسان را اصلاح میکند؛ اگر در نماز نقص نباشد، در رفتار انسان نقص پیدا نمیشود. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/13 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 90 بعضی از گناهان برای انسان، مثل زلزله هستند. همانطور که در اثر زلزله مجرای آب بسته میشود و قنات و چشمه میخشکد، ضربات بعضی از گناهان هم مجرای فطرت انسان را مسدود میکنند. 0 0 فاطر ۱۳۵ 1403/8/13 راه رشد جلد 4 محمدصادق حائری شیرازی 4.5 1 صفحۀ 86 اصل اخلاق این است که انسان امین باشد و فرزندش را امین بار بیاورد. موسی علیهالسلام قبل از اینکه بخواهد سرپرست بنیاسرائیل بشود، یک دوره سرپرست چند عدد گوسفند است. گوسفندان موسی علیهالسلام بها و قیمت شان مهم نیست، آنچه مهم است، مسأله «امانت داری» موسی علیهالسلام است. 0 0