بریده کتابهای حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم Nazi.jg 1403/4/29 حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم محمد یزدی 5.0 1 صفحۀ 184 مردم، بندگان دنیا هستند، و دین ورد زبان انهاست تا وقتی که با زندگی مادیشان بسازد، اما به هنگام آزمایش و گرفتاری ها دینداران کم اند! _حسین بن علی 0 1 Nazi.jg 1403/4/24 حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم محمد یزدی 5.0 1 صفحۀ 70 اگر دیدی که نابینا و چاه است... اگر خاموش بنشینی گناه است! 0 1 Nazi.jg 1403/4/22 حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم محمد یزدی 5.0 1 صفحۀ 43 وضع تربیتی حسین (ع) را من بهتر از هر کس میدانم، او مردی نیست که با دنیا و شئون دنیا بشود تسلیمش کرد، او در خانه ی علی و در کنار پدری چون ابو تراب بزرگ شده است، برنامه حکومت ابو تراب مکتب تربیتی اوست، او در برابر حق از همه چیز خود میگذرد، او برای عدالت و بپا داشتن روح اسلام از هیچ چیز پروا نداشته و تا پای جان ایستادگی کرده، و به میدانهای خونبار هم خواهد آمد. 0 1 Nazi.jg 1403/4/23 حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم محمد یزدی 5.0 1 صفحۀ 44 اگر حسین به میدان آمد در هر صورت شکست با توست،فتح کنی یا شکست! _معاویه 0 4 Nazi.jg 1403/4/24 حسین بن علی (ع) را بهتر بشناسیم محمد یزدی 5.0 1 صفحۀ 53 مردی از کوفه به شام آمد، یکی از شامیان مهار شتر از دستش گرفته گفت :شتر از من است به سرقت برده ای، گفت و شنود بسیار شد، کار به محاکمه پیش شخص معاویه کشید، پنجاه نفر از شامیان به نفع رفیقشان شهادت داده گفتند: این (ناقه) از مرد شامی است، حکم صادر شد،شتر را گرفتند و به مرد شامی دادند، مرد کوفی گفت: این شتر (جمل ) است نه ناقه و جمل را به جای ناقه ای که به سرقت رفته است نمیگیرند، پس از بررسی معلوم شد حق با مرد کوفی است و شتر از اوست، اما معاویه گفت: حکمی است گذشته قابل برگشت نیست. سپس در خفا مرد کوفی را طلبیده، دوبرابر قیمت شتر را به او داده گفت: کوفه که رفتی به علی بگو ، معاویه میگوید: با صد هزار کس از مردمی که فرق بین شتر نر و ماده نمیگذارند به جنگ تو خواهم آمد! 0 1