بریده کتابهای تس دوربرویل رعنا حشمتی 1403/1/15 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 178 گاهی وقتها احساس میکنم نمیخواهم بیشتر از این که میدانم بدانم. چرا؟ برای اینکه چه فایده دارد که بخوانم و بدانم که یکی از افراد یک صف طولانی هستم… و بدانم که در یک کتاب کهنه یکی هم درست مثل من وجود داشته، و من فقط نقش او را بازی میکنم؟ این جریان ناراحتم میکند - به این جهت بهترین راه این است که ندانی طبیعت و کارهای گذشتهات درست مثل طبیعت و اعمال هزاران انسان دیگر بوده، و بهدنیا آمدن و اعمالت شبیه بهدنیا آمدن و اعمال هزاران هزار انسان دیگر است. 0 32 مهدی حیدری 1403/11/25 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 266 میل به خوشی و لذت، که در تمام عالم خلقت جاری است، این موج شگرف و نیرومند که بشریت را -همچون موجی که علف های درمانده را میراند- به سوی مقصود میراند، نیرویی نبود که تاملات مبهم بر دستورالعمل های اجتماعی محدود و مقیدش سازد 0 0 رعنا حشمتی 1403/1/16 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 168 0 4 رعنا حشمتی 1403/1/3 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 23 0 22 مهدی حیدری 1403/11/24 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 216 عظمت زندگیها بسته به جابهجاییهای بیرونیشان نیست بلکه وابسته به تجارب ذهنی است 0 0 مهدی حیدری 2 روز پیش تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 491 تولد، شکنجه و عذابی است که شخص را بهاجبار به خواری میکشد و در نهایت، هیچچیز بیجهت بودنش را توجیه نمیکند 0 0 مهدی حیدری 1403/11/23 تس دوربرویل تامس هاردی 3.8 8 صفحۀ 178 چه فایده دارد که بخوانم و بدانم که یکی از افراد یک صف طولانی هستم... و بدانم که در یک کتاب کهنه یکی هم درست مثل من وجود داشته، و من فقط نقش اورا بازی میکنم؟ [...] به این جهت بهترین راه این است که ندانی که طبیعت و کارهای گذشتهات درست مثل طبیعت و اعمال هزاران انسان دیگر بوده، و بهدنیا آمدن و اعمالت شبیه بهدنیا آمدن و اعمال هزاران انسان دیگر است. 0 34