بریده کتابهای سبک ها و مهارت های ارتباطی زهرا صبا 1403/1/21 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 107 یکی از موانع اصلی برقراری ارتباط، گرایش طبیعی ما به قضاوت و داوری دربارهی دیدگاهها، افکار و احساسات فرد مقابل است. این امر نشان میدهد که ذهن ما با ارزیابی کردن مداوم و خوب و بد کردن امور شرطی شده است. جملاتی از این دست "از حرفهایش خوشم نیامد. این افکار درست نیست. اینطور عمل کردن خوب نیست. به نظر من واقعا خوب بود. آفرین چه قدر خوب فکر میکنی و... " نشان میدهد نخستین واکنش ما در ارتباط، ارزش داوری فرد مقابل بر اساس دیدگاهها و چارچوبهای خودمان است. 0 3 غزل خیرخواه 1403/5/27 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 82 والدین برای حفظ صداقت و صراحت، باید در تعیین دایرهی اختیارات کودک از اقتدار و کق سرپرستی خود به صورت صریح و صادقانه استفاده کنند و از فریب کوذک در جهت کنترل وی بپرهیزند. [...]به جای اینکه با فریب به کودک بگوییم اینکار را به خاطر من نکنچون فلان است و بهمان به کودک بفمانیم ما میخواهیم که این کار را به این دلایل نکنی. 0 0 غزل خیرخواه 1403/5/24 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 65 صفت مشخصه بارز فردی پایداری است که در موقعیتهای مختلف نسبتا ثابت است و فکر، احساس، و عمل فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. 0 0 غزل خیرخواه 1403/5/23 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 40 مراد از صمیمیت، اعتمادی است که امکان درک کردن و درک شدن را فراهم میکند.اعتمادی که در میان گذاشتن احساسات و افکار خصوصی را فراهم میسازد.[...]اعتماد خود محصول مراقبت و خودپیروی است. مراد از مراقبت، کمک به رشد و رضایت فرد مقابل است. در یک رابطه ی رضایتبخش فرد به نیازها و تجارب فرد مقابل حساسیت نشان میدهد. 0 1 زهرا صبا 1403/1/21 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 108 ارزشداوری های ما معمولا بر اساس قضاوت درباره پیامدها و نتایج افکار، احساسات، و اعمال دیگران است، در حالی که میتوان با دیگران بر اساس توجه به ماهیت و علل افکار، احساسات و اعمال آنها نیز ارتباط برقرار کرد. چنین امری دریچهی جدیدی را برای برقراری ارتباط بر ما میگشاید، دریچهای که عمق بیشتری به ارتباط میبخشد و آن را موثرتر میسازد. 0 4 غزل خیرخواه 1403/5/23 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 39 تعریف من از رابطه ی انسانی رضایتبخش، رابطهای است که در آن سه مؤلفهی در همتنیده،یعنی صمیمیت، مراقبت، و ازادی وجود دارد 0 1 محمدپارسا اشرفی 1403/3/17 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 41 عشق انسانی در قالب صمیمیت، مراقبت و آزادی تجلی عینی مییابد. 0 13 محمدپارسا اشرفی 1403/4/6 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 2 صفحۀ 182 به قول پاسکال، دل دلایلی دارد که عقل آنها را نمیشناسد. منطق در همهی شئون زندگی و ساحتهای وجودی ما کارساز نیست. 0 7