بریده کتابهای از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند صـآدْ 1403/5/6 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 24 صفحۀ 83 مامان نباشه خونه چه شکلیه؟ مطمئناً پخش و پلاست. یعنی اگر مامان نباشد، هم غذا خوشمزه نیست هم خانهمان تعطیل میشود. 0 7 صـآدْ 1403/5/6 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 24 صفحۀ 75 اگر میتوانستم، تمام چیزهای ارزشمند زندگیام را مومیایی میکردم. چرا مومیایی میکنم؟ چون میخواهم روبهروی هیولای زمان بایستم. 0 5 جواد کریمی 1402/3/1 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 24 صفحۀ 47 1 14 صـآدْ 1403/5/7 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 24 صفحۀ 131 اساسأ خوشبختی و بدبختی ربطی به ازدواج ندارد. شما اگر در تنهاییتان آدم بدبختی باشید، ازدواج شما را به آدم خوشبخت تبدیل نمیکند. شما در صورتی میتوانید با ازدواج آدم خوشبختی شوید که در تنهاییتان هم، آدم خوشبختی باشید 0 6 صـآدْ 1403/5/6 از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 4.0 24 صفحۀ 72 اما نشد اونچه میخواستم. من زندگی رو بلد نبودم.. 0 4