بریده کتابهای او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید نازنین زهرا پوررمضانی 1403/9/26 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 29 آنچه باقی می ماند آن است که مربوط به خداست؛ 0 5 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/9/26 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 26 انسان اگر در مسیر اخلاص ایستادگی کرد، شراب عشق الهی روزی اش میشود و او را به مرحله ی خلوص ذاتی می رساند، یعنی نقطه ای که بنده حقیقتا عبد محض الهی می شود و در وجودش جز نور خداوند، چیز دیگری یافت نمیشود. 0 0 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/9/2 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 23 کسی می تواند توحید را درست بفهمد و در مرحله ی بعد به دیگران آموزش بدهد که خود را در مفاهیم ذهنی محصور نکرده ، بلکه بال عشق را در قلب خویش به پرواز درآورده باشد و با چشم جان ، حقیقت عالم را مشاهده کند. 0 0 نعیمه 1403/9/9 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 58 چندان که سالکانت ره بیش پیش بردند ره پیش بیش دیدند بودند در بدایت عطار 0 11 محمدرضا زاهدی 1403/8/19 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 42 به کمند سر زلف تو، گرفتار شدم شُهرهی شهر، به هر کوچه و بازار شدم گر برانی ز درم از در دیگر آیم گر بُرون رانْدِیَم از خانه، ز دیوار شدم مستیِ علم و عمل، رخت ببست از سر من تا که از ساغر لبریز تو هُشیار شدم پیشِ من، هیچ به از لذّت بیماری نیست تا ز بیماری چشمان تو بیمار شدم نشود بر سر کوی تو بیابم راهی از دم پیر، در این راه مددکار شدم دامن از آنچه که انباشتهام برچیدم تا که خجلتزده در خدمت خمّار شدم 0 5 محمدرضا زاهدی 1403/8/19 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 22 گاهی علم توحید هم حجاب است. 0 2 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/9/2 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 22 0 0 محمدرضا زاهدی 1403/8/19 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 19 بگذر ز علم رسمی، که تمام قیل و قال است من و درس عشق ای دل! که تمام وجد و حال است ز مراحم الهی، نتوان برید امید مشنو حدیث زاهد، که شنیدنش وبال است طمع وصال گفتی که به کیش ما حرام است تو بگو که خون عاشق، به کدام دین حلال است؟ به جواب دردمندان، بگشا لب ای شکرخا! به کرشمه کن حواله، که جواب صد سوال است 0 5 محمدرضا زاهدی 1403/8/19 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 48 0 1 فائقه 1403/9/26 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 121 0 1 محمدرضا زاهدی 1403/8/19 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 20 عُمری گذشت و راه نبُردم به کوی دوست مجلس تمام گشت و ندیدیم روی دوست گلشن مُعطّر است سراپا ز بویِ یار گشتیم هر کُجا نشنیدیم بوی دوست هر جا که می روی ز رُخ یار روشن است خفّاش وار راه نبُردیم سوی دوست میخوارگانِ دلشده ساغر گرفته اند ما را نَمی نصیب نشد از سبوی دوست گوش من و تو وصف رُخ یار نشنود ور نه جهٰان ندارد جُز گفتگوی دوست با عاقلان بگو که رُخ یار ظاهر است کاوش بس است این همه در جُستجوی دوست ساقی ز دست یار به ما باده می دهد برگیر می تو نیز ز دستِ نکویِ دوست 0 1 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/9/2 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 5.0 2 صفحۀ 21 0 0