بریده کتابهای آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/9/14 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 37 ما جای بدی از تاریخ قرار گرفتیم. 0 1 هادی 1402/12/25 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 331 - پس ما به چه امیدی زندگی میکنیم؟ - به امید کنار زدن سختی ها. چه تسلیم بشی و چه بجنگی، زندگی بهت ضربه میزنه. حالا تصمیم با توئه. ضربه بخوری و بنشینی یا ضربه بخوری و قویتر بلند بشی، تو کدوم رو ترجیح میدی!؟ 0 5 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 1403/7/16 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 155 -نگرانی ساده ترین حس دنیاست. 0 16 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/8/21 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 362 من آرتمیس هستم، دریاسالار آرتمیس.🌊⚔ 0 1 reyhaneh 1403/4/2 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 231 خندیدن تنها نشانهی شادی نیست. گاهی نشانهی فرار از غمی بزرگه. 0 2 هادی 1402/12/17 آرتمیس: رویایی به وسعت دریا: روایت زندگی آرتمیس نخستین بانوی دریاسالار ایران جلد 1 بهار برادران 4.3 9 صفحۀ 190 هیچ وقت دنبال تیر رها شده نگرد. به هدف بخوره یا نخوره فرقی نمیکنه. تو به تیر بعد فکر کن. فکر کن اولین و آخرین تیر توئه. چطور این تیر رو رها میکنی؟ 0 3