بریده کتابهای عشق و دیگر هیچ Nafiseh.M 1403/8/21 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 118 کار کردن برای رضای خدا زیاد مشکل نیست. زمانی سخت میشود که بین رضای خدا و خلق باید انتخاب کنی. تصمیم گیری مشکل میشود اما، وقتی خدا را بخواهی ،خدا تنهایت نمیگذارد. 0 1 مرضیه صمیمی 1403/8/12 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 101 اما این روزها را دوست بدار. میان آشفتگیها، برق گنج ها پیداتر است. تو تازه میفهمی یک عالمه هیچ، برای خودت جمع کرده بودی و فقط همین ها که رنگ خدا دارد ارزشمند است. 0 6 Nafiseh.M 1403/8/29 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 51 نوجوانی فصل زنده شدن حس هاییست که نه میتوانی بگویی مزخرف است و نه میتوانی سرت را بیندازی پایین و دنبالش بروی .فصل سردرگمی بین غرایز است و یک پدر و مادر با حال می خواهد تا حالت را بفهمند و همراه خودشان تو را بکشانند و دنبالت راه بیفتند تا یک وقت گم نشوی. شاید هم نوجوانی فصل شناخت است و انتخاب. چون خیلی دلت میخواهد یک کنجی داشته باشی و ساعت ها در این کنج تنهایی کز کنی و به هرچه هست و نیست و باید ونباید فکر کنی.... 0 0 Nafiseh.M 1403/9/5 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 228 عادت ها انسان را دچار غفلت می کند. 0 2 مرضیه صمیمی 1403/9/5 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 190 اصلا پرداختن به دنیا و زار و زنبیلش، تجملات و تقیداتش، دل و ذهن و روح را کدر میکند. 0 4 مرضیه صمیمی 1403/8/3 عشق و دیگر هیچ نرجس شکوریان فرد 4.7 5 صفحۀ 55 بدم میآید از خودم شخصیتی نشان بدهم که نیستم. ادا درآوردن در مرام من کار میمون است و من انسانم و باید بلد باشم حداقل اعتراف کنم. 0 3