بریده کتابهای ناقوس ها به صدا در می آیند چِـری🍒 1403/3/2 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 78 دعا کن حالا که با علی پیر شدم؛ با علی هم بمیرم. 1 59 مخلوق او ~°• 1403/7/6 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 104 علی مثل دریایی است که هر تشنه ای را سیراب می کند اقیانوسی که وجودش پراز اسرار الهی است راز ورمز های بسیاری در وجود خود نهفته دارد که هنوز زبده ترین غواصان هم نتوانست اند به اعماق آن دست یابند 0 3 zeinab dabagh 1402/11/3 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 104 علی مثل یک آسمان پر از ستاره است که ماه درخشان این آسمان، نهج البلاغه است که با مطالعهی مکرر آن، میشود تا حدودی علی را شناخت. حضرت محمد نیز تعبیر زیبایی درباره علی دارد؛ او میگوید «من شهر علمم و علی در آن است.» 0 17 مشکات عبادیان 1402/11/9 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 131 0 11 ریحانه سادات✨️ 1403/7/7 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 104 0 0 ریحانه سادات✨️ 1403/7/7 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 81 0 0 مشکات عبادیان 1402/11/9 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 108 0 6 مخلوق او ~°• 1403/7/5 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 65 0 0 آلما خانیم 1403/9/13 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 91 0 2 مهدیار 1402/6/27 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 91 سرگئی روی کاناپه نشست و پرسید: اگر چنین است که شما میگویید پس چرا برخی کشورهای مسلمان که علی امام آنهاست، عقب ماندهاند؟ کشیش گفت: ملتها و دولتهای اسلامی مانند کسانی هستند که گنج گرانبهایشان را دفن کردهاند یا اساساً از آن خبر ندارند. گمان میکنم آنها هم علی را نمیشناسند... ... اگر حاکمی از حاکمان مسلمان، یک بار نهجالبلاغه را با دقت میخواند و به آن عمل میکرد، امروز روزگارشان این نبود که هست. 0 8 مهدیار 1402/6/27 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 39 حکومت ماندگار، با مردمداری سازگار نیست. حاکمان دانا، مردم را جز گوسفند و میش نمیپندارند که باید از آنها شیر نوشید و گوشتشان را قوت جسم و جان قرار داد. چوپان خوب چوپانی است که نخست گوسفند را پروار و سپس او را ذبح کند. از سویی حاکمی میتواند سالها بر مسند قدرت تکیه زند که شیوههای برخورد با مردم را نیک بداند. قدرت شمشیر و زور و ایجاد رعب و وحشت در دل مردم، شیوهای است که بسیاری از حاکمان از آن پیروی کردهاند و میکنند. بالاخره روزی خواهد رسید که مردم قیام کنند و در آن روز حتی قادر نخواهی بود سربازان خود را به جنگ آنها بفرستی...؛ - زیرا سربازان تو خود فرزندان این مردماند. حاکمی که به دوام قدرت و حکومت خود فکر میکند زورگویی به مردم را چاشنی قطع و نیرنگ های میکند که لازمه هر حکومتی است. مردم را فقط با سیاست و تدبیر میتوان استحمار کرد... 0 8 مهدیار 1402/6/27 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 94 ...پسرم! آنچه نمیدانی نگو. آنچه را دوست نداری به تو نسبت دهند، به دیگران نسبت مده. بدان که خود بزرگ بینی و غرور، مخالف راستی، و آفت عقل است. در زندگی نهایت تلاش و کوشش را داشته باش، اما در فکر ذخیره سازی برای خود و دیگران نباش. ...پسرم! به یقین بدان که تو، به همه آرزوهایت نخواهی رسید و مدت زیادی زندگی نخواهی کرد و به راه کسانی میروی که پیش از تو رفتهاند. پس در به دست آوردن دنیا آرام باش و در مصرف آنچه به دست آوردهای نیکو عمل کن. بدان که روزی دو قسم است یکی آنکه تو آن را میجویی و دیگری آنکه او تو را میجوید و اگر تو به سوی آن نروی خود به سوی تو خواهد. 0 4 آلما خانیم 1403/9/13 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 91 کشیش گفت: «ملت ها و دولتهای اسلامی مانند کسانی هستند که گنج گران بهایشان را دفن کرده اند یا اساساً از آن خبر ندارند گمان میکنم آنها هم علی را نمی شناسند. من هنگام مطالعه ی این کتاب و چند کتاب دیگر به همین مسئله فکر میکردم. در آن دوران علی خلیفه مسلمانان بود و مردی هم به نام معاویه خود را خلیفه ی مسلمانان نامیده بود هر دوی اینها داعیه حکومت اسلامی داشتند اما علی کجا و معاویه کجا! فکر کنم بیشتر رهبران کشورهای اسلامی حکومتشان از جنس حکومت معاویه باشد نه علی اگر حاکمی از حاکمان مسلمان یک بار نهج البلاغه را با دقت میخواند، به آمر عمل میکرد امروز روزگارشان این نبود که هست.» 0 2 مشکات عبادیان 1402/11/9 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 125 0 15 زهرا رفیعی 1403/5/5 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 65 0 0 ریحانه سادات✨️ 1403/7/7 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 77 من امروز اگر اوناسیس هم بودم، به اندازه ای که امروز از برکت نام علی در آرامشم،خوشبخت نبودم؛ 0 0 زهرا رفیعی 1403/5/5 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 64 0 0 مشکات عبادیان 1402/11/9 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 116 0 7 مخلوق او ~°• 1403/7/6 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 105 اگر قرار بود تغیر شرایط را بپذیریم باید انجیل وتورات وقرآن را دور می ریختیم ودین جدیدی می آوردیم..... ......چرا که اصول مثل لباس وغذا ومسکن تغیر نمی کنند 0 0 مشکات عبادیان 1402/11/9 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 87 صفحۀ 112 0 3