بریدهای از کتاب طرح و ساختار رمان اثر جیمزاسکات بل
1403/9/18
قانون سادهای که باید همیشه یادتان باشد این است: شخصیتها مضمونها را منتقل میکنند. همیشه. شخصیتهایتان را خوب بپرورانید و در جهان داستان قرار دهید؛ جهانی که ارزشهای متضاد آدمها در آن با هم در ستیز است. بذارید شخصیتهایتان به طور طبیعی و با تمام شور و شوق کوشش و تقلا کنند. و بعد مضمون خودبهخود و بدون هیچ تلاش زورکی آشکار خواهد شد. پ.ن خودم: منظور نویسنده اینجا از مضمون اینه: پیامی که داستان منتقل میکنه. مثلا: هیچ چیز به اندازهی عشق و ایمان والاترین ارزشهای وجودی انسان هستند(مثال خود نویسنده از مضمون کتاب برادران کارامازوف). کلا همون پیام داستان دیگه.