بریدۀ کتاب

قصه های امیرعلی ۱
بریدۀ کتاب

طبق تحقیقات بنده در این عرصه، هرگاه ناچار شدید برای مدتی طولانی و به شکلی کاملاً تصنعی لبخند بزنید، هر حرف بی‌ربطی را که طرف مقابل‌تان زد با چشم غرّه های پدر و مادرتان تایید کنید، به جوک‌های بی‌نمکش الکی لبخند بزنید و به لذت بردن از مصاحبت با او تظاهر کنید، یعنی، شما در مقابل یک 《فامیل دور》نشسته اید.

برای من که کتاب اش بهد اون ذوق اولیه که چند صفحه خوندم خیلی کتاب خاله زنکی هست از این ها که طرف میشینه برا ساخت مطلب هرچی به ذهن اش از فامیل و خانوادش میرسه میریزه رو کاغذ .. البته نویسنده اش شخصیت جالبیه

امان از امیر علی نبویان :)))) ، حقیقتا خوندن یک همچین سبک کتابی برام ترسناکه و در عین حالی که خیلی دلم میخواد بخونمش نمیخوام بخونمش ...

راستش این کتاب برای بچه‌ها و نوجوون ها بیشتر مناسب بود اما چون از طنز خود نویسنده خوشم میاد تصمیم گرفتم بخونمش، کان لم یکن رو خیلی خیلی بیشتر دوست داشتم و پیشنها میکنم اگر میخواید از این نویسنده چیزی بخونید کان لم یکن رو بخونید.

اتفاقا یکی از اون کتابای که میشه هدیه داد برای اینکه افراد سمت کتابخوانی کشوند کتاب خوبی هست کم حجم و برای پله های اول خوبه

تشکر از معرفیتون😍
 @sohi_bookstyle