بریدهای از کتاب به مملکتتون خدمت کنید اثر محمدعلی مجتهدی
1402/12/10
گفتم کار دومی را که اعلیحضرت به بنده فرمودند؛ یعنی کار ایجاد دانشگاه [دانشگاه شریف فعلی]، از عهده من صد درصد برمیآید. از صدقه سر فارغالتحصیلهای دبیرستان البرز، بچههای من در دبیرستان البرز که حالا استادان بزرگ دانشگاههای مختلف آمریکا و اروپا هستند، از دست من برمیآید. به اینها بگویم بیایند به ایران، بدون چون و چرا خواهند آمد. بدون بحث خواهند آمد. چنان هم شد. قراردادها را جلویشان میگذاشتم و نخوانده امضا میکردند. هفتاد نفرشان را آوردم، هفتاد نفر برایشان آوردم که باور کنید نظیر ندارند. پ.ن: روحت شاد استادِ بزرگ 💙