بریدۀ کتاب
1402/10/2
1402/11/15
خب ایشون میتونه نمکبزنه، ولی خانومش نمیتونه شور بخوره ، درضمن عجیبه بعد سی سال ذائقه اش عوض نشده!!؟
1402/11/15
آره خیلی خوبه که بعضی تفاوت سلیقه ها یا حتی اخلاق هایی که مورد پسند مون نیست ولی قابل تغییر هم نیست بپذیریم تا اینکه هرروز سرش جنگ باشه @AliGhasemi
1402/11/15
تفاوت سلیقه بله موافقم اما در خصوص اخلاقیات باید زوجین برای هم برنامه ریزی کنن و کمک کنن تا اخلاقیات بدِ همدیگه رو با روش درست و بدون سرزنش و توهین برطرف کنن ولی اگر باز هم برطرف نشد اون موقع سراغ مرحله پذیرشِ صوری برن (وگرنه در واقعیت کی میتونه اخلاق بد رو بپذیره؟) و تکلیف از دوششون ساقط خواهد شد. خلاصه در مورد اخلاق بد همدیگه نباید بیخیال باشند چون هم در زندگی مشترک خودشون و هم در آینده فرزندانشون تاثیر منفی خواهد گذاشت. @mamanfaezeh2
1402/12/18
حالا اگر خانم غذا پرچرب دوست داشته باشد و آقا غذا کاملا بدون روغن چی آیا میشود این سلیقه را تحمل کرد یا خانم غذا پر نمک و آقا غذا بی نمک آنچیزی که بنده حقیر برداشت کردم در سلیقه ها جزئی که خودمان میتوانیم تغییر بدهیم دعوا بیهوده است مثلا آقا دوست دارد سحر خیز باشد خانم بالعکس خوب میشود آقا طبق میل خودش عمل کند و اختلاف حادی پیش نمیآید
1402/12/18
بله به نظر من هم تا یه جایی میشه سلیقهها رو نادیده گرفت ولی از یه جایی به بعد شدنی نیست و بالفرض شدنی هم باشه ممکنه برای سلامتی زوجین ضرر داشته باشه که باید دوستانه بدون حالت عیب جویی به هم تذکر بدن
علی قاسمی 🇵🇸