بریده‌ای از کتاب وراجی؛ صداهایی که در سرمان می‌پیچند و راه و روش مهار آن‌ها اثر ایتن کراس

بریدۀ کتاب

وقتی دچار استرس می‌شویم، ملحق شدن به دیگران می‌تواند به ما حس امنیت و نزدیکی بدهد. این کار زنجیره‌ای از واکنش‌های بیوشیمیایی کاهنده استرس -متشکل از مسکن‌های طبیعی و اُکسی‌توسین یا همان هورمون آغوش- را به راه می‌اندازد و، در ضمن، نیاز اولیه انسان به تعلق داشتن را هم برآورده می‌کند. مسلماً یکی از اصلی‌ترین راه‌های برقراری ارتباط با دیگران حرف زدن است. کسانی که موقع وراجی راهنمایمان می‌کنند می‌توانند با گوش دادن فعالانه به حرف‌های ما و ابراز همدلی این نیازها را برآورده کنند.