بریدۀ کتاب

mobina

1403/8/25

رویا فروشی دالرگات
بریدۀ کتاب

دالرگات می‌پرسد: "پنی، می‌دونی چه چیزی یک رویای خوب رو از یک رویای معمولی جدا می‌کنه؟" پنی زمزمه می‌کند: "گفتین ارزش یک رویا به مشتریش بستگی داره...بله، درسته! تفاوت بین یک رویای خوب و یک رویای معمولی، منوط به اینه که مشتری به آگاهی برسه. هدف اینه که اونا خودشون درس بگیرن، نه اینکه ما درس رو براشون حاضر و آماده کنیم. این چیزیه که باعث می‌شه یک رویا خوب باشه." "درسته. غلبه بر سختی‌های گذشته، آدما رو به چیزی که امروز هستن تبدیل می‌کنه: بازنده و قهرمان. وظیفه ما اینه که کاری کنیم خودشون اینو متوجه بشن."