بریدۀ کتاب

1402/7/6

کتاب دزد
بریدۀ کتاب

همه می‌گویند که جنگ با مرگ هم‌قافیه است ولی من نظر متفاوتی دارم. به نظر من جنگ مانند آن رئیسی است که از شما بیش از حد انتظار دارد. همان کسی که سراغتان می‌آید و به شما می‌گوید: 《این کار رو انجام بده. اون کار رو انجام بده.》شما هم تمام تلاش خود را می‌کنید و تمام کارها را انجام می‌دهید.

مثل تمام آثار هنری مربوط به جنگ جهانی دوم هدف مظلوم نمایی یهود است.

1403/4/15

این هم نظر شماست.
اما من فکر میکنم تو هرجنگی که رخ میده تو کل جهان، حتی اگه کسایی که دارن کشته میشن آدمای خوبی هم نباشن، باز هم قربانیِ اون جنگ هستن. منظور من این نیست که همه یهودی‌ها آدم‌های بدی هستن، چون قطعا اینطور نیست.
و اگه اونی که داخل جنگ بقیه رو می‌کشه آدم خوبی برای خانواده خودش باشه، هنوز هم یه قاتله که دست به کشتن زده. و اینجا هم منظورم این نیست که هرکس که جنگ رو شروع می‌کنه آدم خوبیه که قطعا اینطور نیست.
ربطی به یهودی بودن و مسیحی بودن و مسلمون بودن نداره واقعا، انسان انسانه. وقتی بکشه یه قاتله و وقتی هم کشته بشه یه قربانی.
این هم نظر منه.

من اصلا نظرم در مورد جنگ نبود. در مورد استفاده صهیونیست ها برای مظلوم نمایی و سوءاستفاده از مردم دنیا از این واقعه است.

1403/4/15

من فکر میکنم قربانی یک جنگ حق اینکه بگه بهم ظلم شده رو داره.
حالا در قالب کتاب، فیلم یا هرچیزی، ما نمی‌تونیم اسمش رو سوء‌استفاده از بقیه یا از موقعیت بذاریم.
این فقط بیان از جانب خودشونه، مثل ما، که ۸ سال دفاع مقدس رو بارها و بارها در کتاب ها و فیلم‌ها از جانب خودمون بیان کردیم، چون حق داشتیم که این کارو بکنیم، چون قربانی بودیم.
یه نفر از یه کشور دیگه نمیتونه بیاد بگه این ایرانیای مسلمون دارن مظلوم نمایی میکنن تا سوءاستفاده کنن از بقیه درمورد موضوع جنگشون.
میدونید منظورم رو؟
ببخشید اگه طولانی شد :).