بریدۀ کتاب
1403/1/25
4.0
جیمز هیلمنِ روانشناس این بحث را مطرح میکند که آن دسته از کسانی که در کودکی کتابخوان بودهاند یا کتابهایی برایشان خوانده میشده است، «در مقایسه با کسانی که بعدها باید با داستان و قصه آشنا شوند، در وضعیت روحی بهتری هستند و پیشآگاهی بهتری دارند.... کسب چشماندازی در مورد زندگی در آنان زودتر رخ میدهد.» در نظر هیلمن، کتابهایی که در کودکی در خوانده میشوند «در کودک این احساس را پدید میآورد که چیزی خوانده، در آن زیسته و رشد کردهاند و این همان پدیدهای است که روح انسان، در زندگی واقعی تجربه میکند.» من به همان دلیل، بارها و بارها به آن کتابها بازگشتهام و بازخواهم گشت.