همۀ کتابها القرآن الکریم بی نا 4.9 33 مسأله حجاب (تاجیکی) مرتضی مطهری 4.4 7 انسان کامل (به زبان اندونزیایی) مرتضی مطهری 4.5 20 نظام حقوق زن در اسلام مرتضی مطهری 4.6 12 نهج البلاغه: من کلام الامام امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع) (العربیه - الاویغوریه) محمد بن حسین شریف الرضی 4.9 16 صحیفه سجادیه (به زبان ایتالیایی) علی بن الحسین(ع) 5.0 14 Divine Justice مرتضی مطهری 4.6 10 ولایت فقیه (ساختار حکومت اسلامی) روح الله خمینی 4.7 11 چل حه دیس دگه ل شه رح و شیرووقه یا ئمام خومه ینی روح الله خمینی 4.8 6 جهاد اکبر، یا، مبارزه با نفس (به زبان آلبانیایی) روح الله خمینی 4.6 2 The theory of knowledge an Islamic perspective مرتضی مطهری 4.5 3 دیوان امام خمینی (ره): سروده های حضرت امام خمینی (ره) (به زبان تاجیکی) روح الله خمینی 4.1 3 آشنایی با قرآن (به زبان اندونزیایی) مرتضی مطهری 4.7 6 زن در آئینه جلال و جمال (به زبان اندونزیایی) عبدالله جوادی آملی 4.7 1 اسلام و مقتضیات زمان (به زبان اندونزیایی) مرتضی مطهری 4.2 2 آشنایی با ادیان بزرگ حسین توفیقی 3.9 4 تفسیر نمونه جلد 1 ناصر مکارم شیرازی 4.2 2 پیرامون انقلاب اسلامی (به زبان آلبانیایی) مرتضی مطهری 4.0 1 از ژرفای نماز سیدعلی خامنه ای 5.0 0 پژوهشی در علم رجال اکبر ترابی شهرضایی 5.0 1