همۀ کتابها مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 3.9 11 محسن ما: خاطراتی از فدایی حضرت زینب (ع)؛ محسن حججی؛ به روایت همرزمان کبری خدابخش دهقی 4.5 1 شیر شب های شلمچه: یادمان سردار شهید محمدعلی شاهمرادی جانشین لشکر 44 قمربنی هاشم (ع) جانمراد احمدی 3.0 1 بر اساس زندگی سردار شهید حسین خرازی 5.0 0 مگر می شود اشیا اطرافمان با هم صحبت کنند؟ علیرضا سالمی کوهانستانی 5.0 0 در انتظار پدر: مادرانه شهید محمدرضا تورجی زاده کبری خدابخش دهقی 5.0 1 بچه های عباس رضوان عبادیان 5.0 0 نماز شب شهیدان 4.5 0 چشم روشنی: زندگی نامه ی داستانی شهید مدافع حرم موسی جمشیدیان کبری خدابخش دهقی 4.0 0 دوست دارم پیشم بمانی مهدی شفیعی 4.0 0 آقای مدیر: سیره مدیریتی شهید حاج حسین خرازی برگرفته از خاطرات همرزمان شهید محمد بلندیان 4.0 0 تحلیل روایت شناختی رمان های هدیه حسین براساس نظریه ژرار ژنت سعیده جلالی فرد 0.0 0 ابوطیاره: داستان قربانعلی علیرضائی علی حسینی منجزی 0.0 0 ماهی خون آلود: مجموعه خاطراتی از شهید یداله علیمرادی معصومه محمدی کاجی 0.0 0 با تو دارم سخنی جان علی محمودصالحی 0.0 0 شهید سیدمحسن نقیبی اعظم رخ زاده 0.0 0 انجمن مهدیه هرفته انشاءالله جعفری هرفته 0.0 0 درآمدی بر کاربرد نظامی داده ها در سامانه اطلاعات جغرافیایی 0.0 0 ستارگان جنیران: یادواره شهدای محله جنیران اصفهان 0.0 0 یادنامه شهدای فروشان (گلزار شهدای مصطفویه) 0.0 0