سیمین موحد سیمین موحد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها زبان بدن: چگونه می توانیم بهترین موفقیت ها را در روابط شخصی و شغلی مان داشته باشیم آلن پیز 3.7 10 سکوت: قدرت درون گراها در دنیایی که بی وقفه حرف می زند سوزان کین 4.3 12 قدرت روندا برن 3.2 4 شخصیت عصبی زمانه ما کارن هورنی 4.1 0 زندگی نزیسته ات را زندگی کن رابرت الکس جانسون 3.5 3 حق نوشتن: دعوت و تشرف به زندگی نویسندگی جولیا کامرون 4.4 2 5 زبان عشق: پنج زبان عشق مجردها گری دی. چپمن 3.5 4 سایه ات را مالک شو رابرت الکس جانسون 2.8 1 طلای درون: نقشه ی راه نجات از وابستگی به دیگران و رسیدن به استقلال فردی رابرت الکس جانسون 3.1 0 زنانی که با گرگها می دوند: افسانه ها و قصه هایی درباره کهن الگوی زن وحشی کلاریساپینکولا استیس 4.7 1 با هر دو طرف مغزت بنویس: تکنیک های خارق العاده برای آنها که می نویسند هنریت آن. کلاورز 4.0 1 کتابچه تمرین ژرفای زن بودن: راهکارهای عملی جهت دستیابی به زنانگی گمشده مورین مرداک 4.5 1