محمود کریمی محمود کریمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بهبود بی تردید: آموزش کاربردی مهندسی ارزش محمود کریمی 0.0 0 40 اصل شاه کلیدهای Triz برای نوآوری گنریخ آلتشولر 0.0 0 چکیده مقالات کنفرانس ملی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه 0.0 0 مثل کتاب قصه غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0 پرخوری ممنوع غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0 مثل کتاب قصه غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0 چکیده مقالات کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و توسعه پایدار موسسه پیرانو 0.0 0 چکیده دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه 0.0 0 پرخوری ممنوع غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0 یکی به من کمک کنه غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0 یکی به من کمک کنه غلامرضا حیدری ابهری 0.0 0