پیت جانسون پیت جانسون پدیدآور دنبال کردن 3 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چگونه پدر و مادر خود را تربیت کنیم؟ پیت جانسون 3.8 7 چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.1 3 چگونه سر پدر و مادر خود را گول بمالیم؟ پیت جانسون 3.7 2 مجموعه وبلاگ خون آشام پیت جانسون 3.9 3 خیالت تخت! من بچه شرم! پیت جانسون 5.0 1 چگونه پدر و مادر خود را گول بزنیم پیت جانسون 3.8 0 پدر و مادرم زده اند به سیم آخر پیت جانسون 3.8 2 چگونه تنظیمات پدر و مادر خود را به روزرسانی کنیم؟ پیت جانسون 3.7 0 مجموعه قصه های با پدر و مادر (پنج جلدی) پیت جانسون 4.5 0 عقرب: پرونده ی سری تاشا و کارآگاهش هنری پیت جانسون 4.2 2 عقرب پیت جانسون 4.0 1 پدر و مادرم دیوانه ام کرده اند پیت جانسون 4.5 1