دیوید میچل دیوید میچل پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 1 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها خانه ی اسلید دیوید میچل 3.5 2 Cloud Atlas دیوید میچل 4.0 1 قوی سیاه سبز دیوید میچل 3.0 0 اگر هفت بار زمین خوردی، بار هشتم بلند شو!: صدای مردی جوان از سکوت اُتیسم نائوکی هیگاشیدا 0.0 0 نظریه امروز ارتباط دیوید میچل 0.0 0 چرا در چشمانتان نگاه نمی کنم (پسر بچه اوتیست از دنیای خود می گوید) نائوکی هیگاشیدا 0.0 0 دلیل پریدنم: صدای پسری از سکوت درون نائوکی هیگاشیدا 0.0 0 من با خرس ها هستم: داستان هایی از یک سیاره ی زخمی توبی لیت 0.0 0 چرا پریدم؟ نائوکی هیگاشیدا 0.0 0 عزت نفس ویرجینیا ستیر 0.0 0