زینب آذریان زینب آذریان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها شیوه لاک پشت ها: روش های اسرارآمیزی که افراد عادی را به معامله گرانی افسانه ای تبدیل می کند کورتیس ام. فیت 3.5 1 هنرمندانه معامله کنید: سبک معاملاتی خود را پیدا کنید و یک استراتژی پایدار داشته باشید زینب آذریان 2.0 1 معامله گری روزانه: به سرعت یک معامله گر روزانه شوید اندرو جانسون 0.0 0 ماجراجوی های یک معامله گر جنگجو زینب آذریان 0.0 0 اقیانوس ذهن: دست یابی به حداکثر عملکرد در معامله گری با استفاده از NLP، خود هیپنوتیزم و مدیتیشن زینب آذریان 0.0 0 من یک معامله گر هستم: آشنایی با امواج الیوت و خطاهای شناختی زینب آذریان 0.0 0 معامله گری سودآور با کین: الگوی پنج نقطه ای کاملا جدید جیم کین 0.0 0 بازی معامله گری: با شناخت خویشتن بازی را به نفع خود تغییر بده زینب آذریان 0.0 0 اسرار پیروی از روند: چگونه معامله گران حرفه ای ثروت خود را افزایش می دهند و ریسک را مدیریت می کنند اندرو آبراهام 0.0 0 یک معامله خوب: نگاهی به درون دنیای فوق العاده رقابتی معامله گری اختصاصی مایک بلافیور 0.0 1 ذهن لاک پشت ها کورتیس ام. فیت 0.0 1 معامله گری از عمق وجود: از شهود نیمکره راست مغز و خرد نیمکره چپ مغر استفاده کنید تا معامله گری حرفه ای شوید کورتیس ام. فیت 0.0 0