فریده شریف نژاد فریده شریف نژاد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها از این پل بیا با تماشا عبور کنیم طاهر جیناک 0.0 0 تا کجا؟ هرجا که دلم ببرد فریده شریف نژاد 0.0 0 سروده های خانه به دوش: مجموعه شعر طهماسب جی ناک 0.0 0 آبی دریا به آفتاب می رسد: مجموعه شعر فریده شریف نژاد 0.0 0 نقاشی طاهر جیناک 0.0 0 تماشا، باران عاشقی: مجموعه شعر طهماسب جی ناک 0.0 0 براده های خیال کوچه: مجموعه شعر طهماسب جی ناک 0.0 0 تا آن دوردست فریده شریف نژاد 0.0 0 می خواهم قلاب ها را صید کنم فریده شریف نژاد 0.0 0 آنجا که باران راه گم می کند طاهر جیناک 0.0 0 غریبانه های نی: مجموعه شعر طهماسب جی ناک 0.0 0