محمد علیپورمقدم محمد علیپورمقدم پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها ائلدن (1): فولکلور اورنکلری و آراشدیر مالاری 0.0 0 من قاسیمام سینه م حاقین کلامی ... (خسته قاسمین سفرلری) محمد علیپورمقدم 0.0 0 کوراوغلو: پاریس نسخه سی محمد علیپورمقدم 0.0 0 آی شافاغینی اسیرگه ییر محمد علیپورمقدم 0.0 0 سازلی - سوزلو ناغیل لار محمد علیپورمقدم 0.0 0 پیر داغیم محمد علیپورمقدم 0.0 0 عاشیق داستان گلنه یینده بیچیم لنمیش کوراوغلو کیملییی محمد علیپورمقدم 0.0 0 ائلدن (2): فولکلور اورنکلری و آراشدیر مالاری 0.0 0