مهران آرین مهران آرین پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها زمین ساخت صفحات مجتبی بازرگانی گلشن 0.0 0 دیباچه ای بر زمین شناسی نفت ایران هانیه جعفری درگاهی 0.0 0 تکتونیک ایران منوچهر فرشی 0.0 0 طبیعت و تنهایی من= Nature and my loneliness فاطمه آریایی 0.0 0 زمین شناسی ساختمانی پایه (ویژه دانشجویان مهندسی نفت و ژئوفیزیک) زهرا ملکی 0.0 0 دیاپیریسم و زمین ساخت های نمک مهران آرین 0.0 0 سایزموتکتونیک: لرزه زمین ساخت محسن پورکرمانی 0.0 0 چین خوردگی مهران آرین 0.0 0 مقدمه ای بر پژوهش در مهندسی معدن، نفت و زمین شناسی فرانک فیضی 0.0 0 لرزه زمین ساخت کاربردی مهران آرین 0.0 0 ردپای تاریخ بر تارک ایران زمین (با رویکرد فرهنگی) مهران آرین 0.0 0 تکتونیک مناطق برشی علی سلگی 0.0 0