سایلاو سایلاو ناشر در انتظار تایید 2 دنبال کننده در انتظار تاییدفلسفه و روانشناسی، ادبیات، کتابهای ناشر نمایش همه چرا عاشق می شویم؟: ماهیت و تاثیر عاطفی متقابل در عشق رمانتیک هلن فیشر 3.9 1 اینشتین رویاهای یک نابغه آلن لایتمن 3.2 1 زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای طبیعی و فراطبیعی) اندرو نیوبرگ 5.0 2 چرا او؟: چرا عاشق شخص خاصی می شویم؟ هلن فیشر 4.5 1 مغز پویا: ماجرای مغزی که هر لحظه تغییر می کند دیوید ایگلمن 4.2 1 بیگ بنگ، فلسفه و خدا جانر تاسلامان 4.0 0 آخرین آغوش ماما: هیجانات حیوانات و آنچه درباره ما آشکار می سازند فرانس بی.ام.د. وال 5.0 0 ناشناخته: زندگی اسرارآمیز مغز دیوید ایگلمن 5.0 0 گونه های شگفت انگیز ؛ راهنمای خلاقیت بشر در بازآفرینی جهان آنتونی برندت 5.0 0 نقاط کور بین ما: چگونگی غلبه بر سوگیری شناختی ناخودآگاه گلب تسیپورسکی 3.0 0 ادعایی علیه واقعیت: چرا تکامل حقیقت را از نگاه ما پنهان کرد دونالد دی. هافمن 3.0 2 تو بودن (علمجدید خودآگاهی) آنیل ست 3.0 1 پدید آوران نمایش همه سمیرا اسماعیلی 0 دنبال کننده دنبال کردن معصومه ملکیان 0 دنبال کننده دنبال کردن دیوید ایگلمن 0 دنبال کننده دنبال کردن عهدیه عبادی 0 دنبال کننده دنبال کردن ایلیا بیک 0 دنبال کننده دنبال کردن نازگل عزیزی 0 دنبال کننده دنبال کردن زهره مرصوص 0 دنبال کننده دنبال کردن قاسم یوسفی 0 دنبال کننده دنبال کردن دین برنت 0 دنبال کننده دنبال کردن جانر تاسلامان 0 دنبال کننده دنبال کردن