منصور عزیزی منصور عزیزی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها قصه های حسن کچل جلد 1 محمدرضا یوسفی 3.0 1 اوتیسم: غم شیرین من زهره حبیبی نوده 0.0 0 اطلاعات و ارتباطات: شاخه کاردانش، زمینه خدمات، گروه تحصیلی کامپیوتر، ... منصور عزیزی 0.0 0 سیمای کوروش در تاریخ ایران: آنچه درباره کوروش باید بدانیم: با نگاهی به افسانه های زندگی کوروش و تحلیل و بررسی تاریخ او منصور عزیزی 0.0 0 رهیافتی بر نظریه برنامه ریزی ساختاری - راهبردی (با تاکید بر تحقق پارادایم حکمروایی خوب شهری) منصور عزیزی 0.0 0 رندی های عاشقانه (گذری بر زندگی ملانصرالدین) منصور عزیزی 0.0 0 تاریخ و فرهنگ شهر بابک با نگاهی به تاریخ مهدوی و متون قدیم منصور عزیزی 0.0 0