محبوبه اسپیدکار محبوبه اسپیدکار پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها می خواهم بدانم محبوبه اسپیدکار 2.0 1 دنیایی که نمی شناسم: روشی برای پرورش تفکر فلسفی کودکان و نوجوانان محبوبه اسپیدکار 0.0 0 راهنمای تدریس تفکر و پژوهش ششم دبستان احمد غلامحسینی 0.0 0 فکرهای رنگی: کتاب کار هنرآموزی با رویکرد اندیشه ورزی لیلا ملت دوست 0.0 0 بهانه هایی برای فکر کردن محبوبه اسپیدکار 0.0 0 پله های نخستین محبوبه اسپیدکار 0.0 0 کاوش و بینش؛ روش کاوشگری و پژوهش در کلاس درس برای نوجوانان ۱۴ تا ۱۷ ساله محبوبه اسپیدکار 0.0 0 کشف های کوچک، لذت های بزرگ محبوبه اسپیدکار 0.0 0 لحظه های یافتن؛ روش کاوشگری و پژوهش در کلاس درس برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۴ ساله محبوبه اسپیدکار 0.0 0 آینه ی حواس: روشی برای پرورش تفکر فلسفی در کودکان و نوجوانان محبوبه اسپیدکار 0.0 1 اندیشه های همیشگی محبوبه اسپیدکار 0.0 0 من و هستی: روشی برای پرورش تفکر فلسفی کودکان و نوجوانان محبوبه اسپیدکار 0.0 0