بیژن جزنی بیژن جزنی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چگونه مبارزه مسلحانه، توده ای میشود؟ بیژن جزنی 0.0 0 انفعال سیاسی در پوشش "مشی توده ای": نقدی بر "نقد" سازمان پیکار در راه آزادی طبقه کارگر بیژن جزنی 0.0 0 وظایف اساسی ما درشرایط فعلی وچگونه مبارزه توده ای میشود بیژن جزنی 0.0 0 تحلیل مختصری از تحولات اجتماعی و اقتصادی ایران در دوره معاصر بیژن جزنی 0.0 0 نبرد با دیکتاتوری شاه به مثابه عمده ترین دشمن خلق و ژاندارم امپریالیسم بیژن جزنی 0.0 0 تاریخ سی ساله ایران بیژن جزنی 0.0 0 تحلیل مختصری از تحولات اجتماعی و اقتصادی ایران در دوره معاصر بیژن جزنی 0.0 0 طرح جامعه شناسی و مبانی استراتژی جنبش انقلابی ایران جلد 2 بیژن جزنی 0.0 0 نبرد دیکتاتوری بیژن جزنی 0.0 0 چه کسانی به مارکسیسن لنینسیم خیانت میکنند؟ بیژن جزنی 0.0 0 وقایع سی ساله اخیر در ایران بیژن جزنی 0.0 0