سیدرضا دمانکش سیدرضا دمانکش پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها روزهایی که دیگر طعم آفتاب نمی دهند سیدرضا دمانکش 0.0 0 آسمان کاهی، خودکاری سفید، کاغذی سیاه سیدرضا دمانکش 0.0 0 آلیا... کمی کبوتر بیاندیش سیدرضا دمانکش 0.0 0 همه چیز مجاز و تنها انسان غایب است سیدرضا دمانکش 0.0 0 شعر معنا گرای جهان 0.0 0 تنها در عکس هایت پیر نمی شوی سیدرضا دمانکش 0.0 0 دفتر شعر، از عشق کمی برای من حرف بزن سیدرضا دمانکش 0.0 0 کلمه ها آن گونه که خلق می شوند، زندگی نمی کنند سیدرضا دمانکش 0.0 0 این طناب برای تاب خوردن تو نیست عزیزکم سیدرضا دمانکش 0.0 0