سعیده رضائی گشتی سعیده رضائی گشتی دنبال کردن @SaeedehRezaei 9 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(38 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت30امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 38 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها سعیده رضائی گشتی آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 225 کتاب را در دی ماه ۱۴۰۲ خواندم. توصیفات آنقدر دقیق و جالب بود که انگار در فضای داستان زندگی میکردم. تمام طول کتاب از دست محسن و دروغهایش حرص خوردم. ولی در صفحات پایانی میخندیدم و اشک میریختم. به شدت دلم میخواست داستان ادامه پیدا کند و محسن به شهر پشت دریاها برود! 0 1 سعیده رضائی گشتی فاطمه علی است: داستان هایی کوتاه از بلندای سبک زندگی حضرت صدیقه طاهره (ع) و امیر مومنان (ع) علی قهرمانی 4.3 14 کتاب را در ایام فاطمیه و آذر ماه ۱۴۰۲ خواندم. داستانهایی کوتاه از زندگی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) نوشته شده که عمیقا مفاهیم سنگینی را به دوش میکشد. آدم دلش میخواهد کاش بشود فقط به اندازهی ذرهای سبک زندگی ایشان را آموخت! 0 3 سعیده رضائی گشتی کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.5 92 کتاب را در ایام فاطمیه و آذر ماه ۱۴۰۲ خواندم. قلم آقای شجاعی قلب را به آتش میکشد. کتاب یک روضهی ادبی پر شور است که گاهی بین جملاتش باید آن را بست، دستی به چشمها کشید، نفس تازه کرد و دوباره به خواندن ادامه داد. 0 3 سعیده رضائی گشتی خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 63 کتاب را در آبان ماه ۱۴۰۲ خواندهام. داستانی با زبانی ساده و روان از سرنوشت یک خمره در مدرسهای روستایی حکایت میکند. آنقدر متن کتاب دلنشین است که هنگام خواندنش خودم را در گوشهای از آن روستا احساس میکردم. 0 15 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.