مسعود حبیبی نجفی مسعود حبیبی نجفی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها خواص شیمیایی و عملکردی ترکیبات غذایی مسعود حبیبی نجفی 5.0 0 کنسروسازی در صنایع غذایی (همراه با آزمایش های کامل کنسروسازی و نمونه سوالات چهارگزینه ای) مسعود حبیبی نجفی 0.0 0 اصول اولیه فرمولاسیون و تجهیزات تولید آرایشی و بهداشتی ... نسترن شکور 0.0 0 علم انتخاب غذا = science of choosing food مسعود حبیبی نجفی 0.0 0 سیاست های غذایی در جهان و ایران: نحوه نظارت و کنترل در تولید مواد غذایی اندیشه رضایی 0.0 0 راهنمای مسئول فنی (هندبوک): ویژ ه واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرا یشی و بهداشتی مسعود حبیبی نجفی 0.0 0
مسعود حبیبی نجفی مسعود حبیبی نجفی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها خواص شیمیایی و عملکردی ترکیبات غذایی مسعود حبیبی نجفی 5.0 0 کنسروسازی در صنایع غذایی (همراه با آزمایش های کامل کنسروسازی و نمونه سوالات چهارگزینه ای) مسعود حبیبی نجفی 0.0 0 اصول اولیه فرمولاسیون و تجهیزات تولید آرایشی و بهداشتی ... نسترن شکور 0.0 0 علم انتخاب غذا = science of choosing food مسعود حبیبی نجفی 0.0 0 سیاست های غذایی در جهان و ایران: نحوه نظارت و کنترل در تولید مواد غذایی اندیشه رضایی 0.0 0 راهنمای مسئول فنی (هندبوک): ویژ ه واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرا یشی و بهداشتی مسعود حبیبی نجفی 0.0 0
کنسروسازی در صنایع غذایی (همراه با آزمایش های کامل کنسروسازی و نمونه سوالات چهارگزینه ای) مسعود حبیبی نجفی 0.0 0
راهنمای مسئول فنی (هندبوک): ویژ ه واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرا یشی و بهداشتی مسعود حبیبی نجفی 0.0 0